YHDISTYS

Suomen Arabihevosyhdistys on perustettu vuonna 1982 edistämään kaikin tavoin täysveriarabin käyttöä ja jalostusta Suomessa. Yhdistykseen voivat liittyä kaikki arabihevosista kiinnostuneet.

Sahyn toiminta
Sahy järjestää arabihevosnäyttelyjä sekä arabihevosiin liittyviä tapahtumia, kuten kursseja ja valmennustilaisuuksia. Yhdistys julkaisee 2-4 kertaa vuodessa ilmestyvää jäsenlehteä. Sahy avustaa Suomen Hipposta arabihevosten rekisteröinnissä ja julkaisee Stud Book -sukukirjoja. Sahy palkitsee vuosittaisessa käyttöarabikilpailussa parhaiten menestyneet arabihevoset. Lisäksi yhdistys on myyntimateriaaleineen mukana mahdollisimman monessa tapahtumassa. Sahy on WAHO:n (World Arabian Horse Organization) ja ECAHO:n (European Conference of Arab Horse Organizations) jäsen.

Toimintasuunnitelma2017

toimintakertomus2016

LIITY MUKAAN!

Jäsenmaksun maksaminen:

Ilmoita jäsenrekisterinpitäjä Johanna Kauhaselle (rekisteri@sahy.fi) nimesi, osoitteesi, puhelinnumerosi, sähköpostiosoitteesi, syntymäaikasi ja mahdollisesti omistamiesi arabihevosten nimet. Voit ilmoittautua sähköpostilla tai puhelimitse.

Odota, että saat viitenumerollisen laskun, jolla voit maksaa jäsenmaksun.

Jäsenmaksut 2017

Seniorijäsen (yli 18v) 40€
Juniorijäsen (alle 18v) 25€
Perhejäsen 15€

Jäsenvuosi = kalenterivuosi. Maksa vain vuosi kerrallaan.